Retur

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Desi ne dorim sa iti placa si sa te bucuri de produsele comandate pe site-ul nostru, trebuie sa stii ca poti returna oricand o comanda, integral sau partial, in conditiile prevazute de lege.
Ai la dispozitie 14 zile calendaristice sa te razgandesti, trebuie doar sa tii cont de informatiile de mai jos.

Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doresti sa returnezi produsele comandate noi iti vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza in contul tau bancar, imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor. Produsele returnate  trebuie sa fie in aceeasi stare ca in momentul primirii. Nu se accepta retururi pentru produse si materiale spalate, taiate, cusute, decat in situatia in care au un defect de fabricatie care nu a fost observat in momentul expedierii.

In cazul in care doresti sa returnezi integral sau partial o comanda, iar costul intial de livrare a comenzii a fost suportat de noi (pentru comenzi peste 300 de lei), se vor scadea din valoarea returnata si taxele de livrare a comenzii initiale. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite.

Iti punem la dispozitie un formular de retur pe care il poti utiliza pentru a simplifica procesul de returnare. De asemenea, ne poti anunta atat prin email cat si telefon de dorinta ta de a returna partial sau total o comanda. Vom raspunde in maxim 2 zile lucratoare.

 

Vrei sa stii cand avem noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
  Produsul a fost adaugat in cos