Despre noi

Fabrix.ro  este magazin online de materiale textile si accesorii pentru croitorie. Veti gasi aici materiale textile din bumbac cu imprimeuri vesele, colorate si indraznete, pentru ca tesaturile cu imprimeuri sunt cartea noastra de vizita. 

Tesaturi online menite sa va inspire  - Puteti folosi materialele noastre pentru haine, decoratiuni, jucarii, pentru tapitat mici obiecte de mobilier, pentru patchwork sau orice altceva va inspira. In general, cantitatile per model sunt limitate, asa ca daca l-ati vazut si l-ati placut, ar fi bine sa il luati. Pentru ca e posibil ca saptamana viitoare sa nu mai fie. Sau e posibil sa apara altul care sa va placa si mai mult J Lumea designului de tesaturi textile este extrem de activa si in permanenta apar modele noi care inlocuiesc colectiile existente.

Tesaturi textile de designer - Suntem distribuitorii locali ai Michael Miller Fabrics si Robert Kaufman Fabrics, doi dintre cei mai importanti producatori din SUA, recunoscuti international pentru calitatea si designul materialelor. Brandul Michael Miller este cunoscut in toata lumea pentru designul indraznet, cu elementele grafice moderne, dar si pentru colectiile florale, romantice. Robert Kaufman este o marca ce reuseste sa cuprinda in colectiile sale toate stilurile, de la funky si romantic, pana la stilul vesel sau vintage. Tot pe Fabrix.ro, veti gasi tesaturi textile de designer din colectii renumite cum ar fi Free Spirit, Art Gallery, Riley Blake, Makower sau Stof.

Tesaturi online - comenzi - Fabrix comercializeaza tesaturi online la metru pentru cele mai diverse intrebuintari (haine, obiecte de decor, draperii etc.) Comanda minima in magazinul nostru online este de doar 0.5 m per model. Daca aveti nevoie de cantitati mai mari dintr-un material, va rugam sa ne contactati! Speram ca materialele disponibile online pe Fabrix.ro sa va placa si sa va inspire!  

 

Tesaturi textile import SUA

 

Vrei sa stii cand avem noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
  Produsul a fost adaugat in cos