{Guest post} Tutorial - Globulet de Craciun

Cristina de la Cadouri cu drag ne-a pregatit un nou tutorial, de data acesta cu iz de sarbatoare, dar la fel de delicat ca toate obiectele care ies din mana ei. Si va invit cu drag sa vedeti ce Cadouri cu drag :D creeaza Cristina.

Un tutorial ce ne va invata pas cu pas sa facem un globulet din materiale textil de Craciun, care va pregati casa de sarbatoare. Nu mai spun ce frumos ar fi ca cei dragi sa primeasca un astfel de cadou :) Nu mai spun, pentru ca sunt sigura ca stiti :DMateriale necesare:


Vom avea nevoie de 6 "felii" deci transferam tiparul pe material de 6 ori. Pentru a obtine un glob perfect sferic, tiparul se aseza pe bie.Decupam feliile si le suprapunem fata in fata. Marcam punctele de pornire/oprire pentru cusut cca 1 cm distanta de varfuri. La o pereche de felii lasam spatiu liber de 3 cm pentru a intoarce globul pe fata.

Dupa ce le-am cusut, taiem putin varfurile pentru a le imbina mai usor.Prindem in ace si coasem.Indepartam surplusul de material cu o foarfeca zig-zag.Intoarcem cu grija pe fata si umplem cu puf.Inchidem cu o cusatura ascunsa.Cu un ac mare fixam agatatoarea.Pregatim funda, o fixam cu ajutorul sforii si innodam capetele.Si gata! Un globulet tare dragut este gata sa fie agatat in brad :)

Mult spor la mestereala pentru sarbatori!

Fabrix!

Opinii la {Guest post} Tutorial - Globulet de Craciun

silvia spune
Multumesc mult pentru tutorial. O idee excelenta, chiar eram in pana de idei, dar si de globuri de polistiren pe care sa le imbrac in panglici, doar asta stiam sa fac. Sa ai spor in toate!

Ultimile articole

Vrei sa stii cand avem noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
  Produsul a fost adaugat in cos