Fire de tricotat si crosetat

Stim foarte bine ca pasiunea pentru creat nu se rezuma doar la cusut, ci cuprinde o multime de tehnici si hobby-uri. Asa ca avem in site o noua categorie, acea de fire de tricotat si crosetat, unde veti gasi o multime de culori si multe tipuri de fire:

fire de tricotat si crosetat

- fire Catania. Cel mai cunoscut fir de crosetat si tricotat, Catania este din bumbac 100%, potrivit pentru primavara vara. Disponibil in peste 40 de nuante, perfecte pentru a crea cele mai inedite combinatii de culori. Este racoros si placut la purtat, modern si usor de intretinut.

- fire de tricotat si crosetat Detroit - Detroit este un fir pentru tricotat si crosetat din acryl, ideal pentru proiecte de de dimensiuni medii si mari. Este un fir spornic, care se tricoteaza usor si se intretine la fel de usor, putand fi spalat si la masina.

- fire de tricotat si crosetat din lana. Merino Extrafine este un fir de tricotat din lana 100%, extrem de fin si moale. Este disponibil in multe nuante minunate si usor de intretinut - se spala la masina la maxim 40 de grade

Speram sa va placa si sa va inspire!

Ultimile articole

Vrei sa stii cand avem noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
  Produsul a fost adaugat in cos