despre noi

FabrixStudio este un magazin online de materiale textile in care incercam sa adunam imprimeuri cat mai haioase… Materiale care sa te faca sa zambesti si sa te inspire sa creezi.

Toate materialele sunt din bumbac 100%, sunt importate din SUA si sunt potrivite pentru proiecte de decorarea casei, pentru cusut paturici, perne, perdele, jucarii, pentru patchwork, quilting sau orice altceva vrei tu. Pentru ca au o textura moale si in acelasi timp au tinuta, le poti folosi pentru haine pentru cei mici sau fuste, camasi si rochii pentru tine.  Nu prea merg pentru chestii elegante, oricum, ma indoiesc ca ti-ai dori o rochie de seara cu dinozauri sau cu biciclete :)

Pe acest blog incercam sa impartasim din dragostea noastra pentru materiale si pentru cusut. Nu suntem experti, nu ne credem designeri si nici nu avem pretentia ca le stim pe toate. Asa  ca sugestiile si comentariile voastre sunt binevenite.

Spor la creat

Elena

elena@fabrix.ro

Opinii la despre noi

Georgiana spune
Buna, as vrea sa stiu daca intr-un viitor apropiat/ mai indepartat veti organiza aceste ateliere si in Iasi.
Ma deranjeaza ca nu gasesc sa fac niste cursuri/ ateliere aici in Iasi, pot spune ca am cateva luni de cand caut.
Sunt sigura ca veti mai gasi si alte persoane interesate, mai ales daca veti promova din timp atelierele.
Abia astept....
Elena Radu spune
am mai primit "invitatii" sa tinem cursuruile si in cluj si timisoara. Asa ca ne gandim serios la asta :)
gabriela neacsu spune
Buna, sunt interesata sa achizitionez materiale vesele, eu ma ocup recent de confectionarea papioanelor, iar materialele tale sunt adorabile! Spune-mi te rog ... ceva detalii! :=) O zi deosebita!
Elena Radu spune
Buna! Pe www.fabrix.ro gasesti toate detaliile despre materiale - pret, compozitie, etc
Succes cu papioanele :)
Gabriela Mircea spune
Buna echipa Fabrix.
Foarte frumoase materialele si initiativa este de laudat, tinand seama de oferta destul de limitata de materiale textile din Romania.
Magazinul este doar online sau aveti si adresa unde sa va putem vizita in Bucuresti? si care este programul?
Multumesc,
Gabriela
mary spune
Buna.vreau sa stiu daca aveti inafara de frumoasele si vioaiele voastre matetiale si dantena elastica de vanzare ptr bentite. Daca Trimiteti in strainatate. .sau cunoasteti vre-un site de unde pot comanda.va multumesc
Alina Voicu spune
BUna,

organizati cumva cursuri de cusut in curand?
multumesc
Magda Georgescu spune
da,,da,organizati????????????????????????am citit multe carti dar este altceva sa vezi,sa te indrume practic cineva.Unde aveti sediul si daca da,ce program aveti(nu de alta dar asi fi capabila sa dorm si in aelier,numai sa cos).In acest moment am aflat de existenta dvs.jucindu-ma pe net.Masina sta pe masa dar stau si eu,nu stiu sa merg mai departe.(cred ca ma considerati putin,,deranjata"desi sunt o femeie matura-60) dar chiar daca am avut o alta profesie m-am indragostit de croitorie de la bunica-am invatat sa cos pe o masina cu manivela.Oferiti o sansa unei femei si ...poate aveti timp de doua cuvinte.......si cine stie, Eleonor Roosevelt,spunea-,,Femeia este ca o punguta de ceai:nu stii niciodata cit de tare este pina nu o vezi cum fierbe" ........si poate se indura CEL DE SUS!!!!!!CU CONSIDERATIE,M.G
Delia spune
Buna,
ceva vesti in privinta unui curs la Cluj?
mersi
Elena Radu spune
Buna Delia,

deocamdata nu mai tinem nici in Bucuresti cursurile :(

Ultimile articole

Vrei sa stii cand avem noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
  Produsul a fost adaugat in cos