Avem si blog

Gata!
Am reusit sa punem pe picioare si blogul unde, evident, va asteptam cu drag. Mi-as dori ca aici sa intelegeti mai bine care e treaba cu materialele astea frumoase tare, de unde pleaca pasiunea pentru ele si cum creste ea pe zi ce trece.
Pentru mine, toate aceasta lume a designului de textile a fost fix bresa care imi trebuia si care mi s-a potrivit. Amestecul de design, apropiere de oameni, frumos, intelegere si creativitate parca a insumat tot ceea ce am invatat, am urmarit si mi-am dorit in ultimii 8 ani. In plus mi-a adus cea mai frumoasa evadare din cotidian. Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand am o zi proasta, fac o plimbare prin materiale si prin culorile lor si sunt good to go.

Cum ar veni, aici imi tin eu zambetele :)

Elena

 

2 thoughts on “Avem si blog

  1. Vin si eu cu un zimbet ! :) scos , ca intotdeauna, din cutiuta cu resturi colorate….
    Multumesc pentru rindurile frumoase, pentru aprecieri….mi-ati “luminat” sufletul .
    Chiar va admirasem materialele din magazinul breslo acum doua zile si m-am bucurat nespus sa aflu, la momentul respectiv, ca am posibilitatea sa le cumpar direct de aici fara sa imi mai pierd nervii pe la oficiul vamal :). Tin pumnii pentru 5 septembrie ca totul sa curga “ca uns”….
    A Dvs. ;),
    Teodora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>