Tesaturi online - textile de designer

fabrix.ro  este un magazin online de materiale textile si accesorii pentru croitorie.

Veti gasi aici materiale textile din bumbac cu imprimeuri vesele, colorate si indraznete, pentru ca tesaturile cu imprimeuri sunt cartea noastra de vizita. 

Tesaturi online menite sa va inspire 

Puteti folosi materialele noastre pentru haine, decoratiuni, jucarii, pentru tapitat mici obiecte de mobilier, pentru patchwork sau orice altceva va inspira. 

In general, cantitatile per model sunt limitate, asa ca daca l-ati vazut si l-ati placut ar fi bine sa il luati. Pentru ca e posibil ca saptamana viitoare sa nu mai fie. Sau e posibil sa apara altul care sa va placa si mai mult J Lumea designului de textile este extrem de activa si in permanenta apar colectii noi care inlocuiesc colectiile de tesaturi existente.

Tesaturi textile de designer

Suntem distribuitorii locali ai Michael Miller Fabrics si Robert Kaufman Fabrics, doi dintre cei mai importanti producatori din SUA, recunoscuti international pentru calitatea si designul materialelor. Tot pe Fabrix.ro, veti gasi tesaturi textile de designer din colectii renumite cum ar fi Free Spirit, Art Gallery sau Stof.

Tesaturi online - comenzi

Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de anumite modele de tesaturi textile sau de cantitati mai mari dintr-un material.

Speram ca tesaturile disponibile online pe Fabrix.ro sa va placa si sa va inspire!  


Tesaturi textile import SUA

Tesaturi textile import SUA