Despre

fabrix.ro  este un magazin online de materiale textile si accesorii pentru croitorie.

Veti gasi aici materiale textile din bumbac cu imprimeuri vesele, colorate si indraznete, pentru ca tesaturile cu imprimeuri sunt cartea noastra de vizita. 

Tesaturi online menite sa va inspire 

Puteti folosi materialele noastre pentru haine, decoratiuni, jucarii, pentru tapitat mici obiecte de mobilier, pentru patchwork sau orice altceva va inspira. 

In general, cantitatile per model sunt limitate, asa ca daca l-ati vazut si l-ati placut, ar fi bine sa il luati. Pentru ca e posibil ca saptamana viitoare sa nu mai fie. Sau e posibil sa apara altul care sa va placa si mai mult J Lumea designului de tesaturi textile este extrem de activa si in permanenta apar colectii noi care inlocuiesc colectiile existente.

Tesaturi textile de designer

Suntem distribuitorii locali ai Michael Miller Fabrics si Robert Kaufman Fabrics, doi dintre cei mai importanti producatori din SUA, recunoscuti international pentru calitatea si designul materialelor. Tot pe Fabrix.ro, veti gasi tesaturi textile de designer din colectii renumite cum ar fi Free Spirit, Art Gallery sau Stof.

Tesaturi online - comenzi

Fabrix comercializeaza tesaturi online la metru pentru cele mai diverse intrebuintari (confectii de haine, obiecte de decor, draperii etc.) Comenzile minime in magazinul nostru online sunt de doar 0.5 m. Daca aveti nevoie de anumite tipuri de tesaturi textile sau de cantitati mai mari dintr-un material, va rugam sa ne contactati !

Speram ca tesaturile disponibile online pe Fabrix.ro sa va placa si sa va inspire!  

Tesaturi textile import SUA

Tesaturi textile import SUA

 Suntem importatori de tesaturi textile marca Michael Miller Fabrics si Robert Kaufman Fabrics.

Brandul Michael Miller este cunoscut in toata lumea pentru designul indraznet, cu elementele grafice moderne, dar si pentru colectiile florale, romantice.
Robert Kaufman este o marca ce reuseste sa cuprinda in colectiile sale toate stilurile, de la funky si romantic, pana la stilul vesel sau vintage. 

Tesaturi textile disponibile online

Diversitatea materialelor pe care le comercializam este foarte mare, insa cele mai cerute tipuri de tesaturi textile sunt cele destinate confectionarii hainelor si obiectelor de decor.

De o popularitate in crestere se bucura si tesaturile pentru patchwork si quilting, precum si materialele pentru draperii si tapiterii.