Rezolutii, planuri sau dorinte?

Stiu ca a inceput deja anul de 13 zile si ca rezolutiile se fac in primele zile, cand efervescenta sarbatorilor abia trecute inca ne face sa credem ca putem face orice... ca we start new and better.

Eu personal urasc rezolutiile, in anii trecuti nu au facut decat sa ma frustreze cand am realizat ca de fapt nu am facut mai nimic din ce mi-am propus, ba mai mult, ca am ajuns in cu totul alte directii decat imi imaginam eu. Cu timpul am mai crescut [a se citi evoluat :)] si am inteles ca lucrurile puse pe hartie capata totusi o valoare mai mare decat niste random thoughts care ne fug prin cap. Ca nu trebuie sa ne devina "cele 10 porunci", dar ca e mai bine sa avem o idee despre ce ne-am dori de la noi. Si daca avem puterea sa le dam viata si sa le transformam din idei in planuri, cu atat mai bine.

Well, enough cu psihologia de duminica dimineata. Ideea cu acest post este ca eu anul acesta mi-as dori sa cos mai mult. Sa invat mai mult, sa stapanesc mai multe tehnici si sa imi aduc aminte mai des de ce fac ceea ce fac. Fabrix a inceput dintr-o pasiune de care paradoxal nu prea mai am timp sa ma ocup. Asa ca imi pun idelile pe hartie si hopefully le voi transforma in planuri.

So, in 2013 imi doresc:

- sa cos un quilt mare-mare din toate materialele care au trecut prin Fabrix si din care am pastrat cate o bucatica :) Un quilt colorat si vesel, care sa imi tina de cald si sa acopere patul nostru de 1.80 x 2m

- sa invat free motion quilting. Da' sa invat bine, sa ma dau cu quiltul prin masina de cusut ca snowborder-ul pe powder...

- sa cos haine. Visez la rochii '50s style si am o frica teribila de ma apuca de cusut haine. Mi se pare ca la patchwork daca gresesc stric doar o bucatica mica de material pe cand la haine... daca am bagat foarfeca si nu am taiat bine, la revedere. Stupid, stiu... ca trebuie doar sa fiu putin mai atenta. Si nu e ca si cum nu as avea materiale :))

- sa cos cele 'shpemii de modele de pernute pe care le tot adun in folderul "inspiration". Ba nu, sa cos macar 12 din ele - una pe luna.

- sa imi schimb masina de cusut! Want-want-want this one!

- in general, sa cos. Sa am o zi pe saptamana in care sa cos. Sa fiu doar eu cu masina de cusut, cu muzica mea si cu materialele mele; si sa nu ne deranjeze nimeni, sa fie asa ca un weekly date :)

Voi ce va doriti, care sunt planurile voastre pentru 2013? Ce ziceti daca preluati si voi imaginea din postare si sa scrieti ce rezolutii aveti, pe blogurile voastre? Sa ne inspiram si sa ne impulsionam unele pe altele. Ca un fel de leapsa :D  (stiu ca nu mai face nimeni leapsa pe bloguri si ca e so last year, da' nah)

Sa curga planurile, zic. Si La multi ani, chiar daca e so last week :D

Elena

Opinii la Rezolutii, planuri sau dorinte?

Raluca spune
Felicitări dragă Elena pentru lista de anul acesta! Pentru mine este al doilea an în care voi face această listă și deși nu am realizat toate punctele de pe lista de anul trecut, le-am realizat 100% pe cele mai importante. So.....it works!
Ai fost minunată cu "să ma dau cu quiltul prin mașina de cusut ca snowborder-ul pe powder…".... Succes!
Doricica spune
Leapsa:

http:/www.doricicahandmade.blogspot.ro/2013/01/ce-coase-doricica-in-2013.html
Tanina spune
Eu duc leapsa de aici, pentru ca nu am blog.
Imi doresc sa merit intr-o zi o masina de cusut ca cea din linkul Elenei, dorinta pentru care mai trebuie sa parcurg cateva etape.
- sa finalizez primele tricouri brodate, sa le pozez si sa le scot in lume ;-)
- sa cumpar mai putin si sa fac/cos mai mult. Cu curaj si incredere.
Leapsa!
Geo spune
E nu am pretentii mari, sper sa ajung cu bine la finalul anului :)
http:/facutinsufragerie.wordpress.com/2013/01/15/planuri-pentru-2013/

As vrea sa ma abonez la articolele tale pe mail. Nu pui o casuta pentru asta? :)
Geo
Elena Radu spune
Oaaa, pai deja faci a bunch of stuff!!! M-am tot plimbat prin blogul tau, cred ca ne-am putea invata una pe alta chestii :D apropos de rezolutiile fiecareia :)
S-a notat cu abonarea la postari, ma bag in hatisurie wordpress-ului sa vad cum fac asta!
Geo spune
Te ajut cu mare drag cu ce pot :)
Anca spune
Pai.... mie se pare, ca mi-au trasat altii rezolutiile pe anul acesta....siiii ce era sa fac, m-am si apucat de ele. Nota: rezolutiile erau sa deschid "departamentul" baieti si "departamentul" mamici.
Anca spune
Hai ca m-am luminat ;)
http:/rochite.wordpress.com/2013/01/23/leapsa-cu-rezolutii/
Diana Sucala spune
Nominalizare My Liebster Award

http:/dianasucala.blogspot.ro/2013/02/my-libster-awar.html
Loriana spune
Elena, tu ti-ai facut rezolutiile cu 13 zile mai tarziu, eu ce sa mai zic, inca mai lucrez la ele! :)
E mult prea tarziu sa mai preiau leapsa asta, dar o sa scriu aici una dintre cele mai importante rezolutii ale mele: sa imi fac timp sa cos mai multe papusi, pe care sa le imbrac in hainute croite din materialele tale! Cele cateva papusi din Raftul nostru care se lafaie in rochite cochete din materiale a la Fabrix sunt incantate, si la fel sunt si eu!
Asa ca te rog sa aduci in continuare materialele, caci dau dependenta de cusut, si o sa ma ajute astfel si pe mine in atingerea rezolutiilor! :)

Ultimile articole

Vrei sa stii cand avem noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
  Produsul a fost adaugat in cos